Fernisering på Elise Smiths Skole

4A og 6A på Elise Smiths Skole afholdte mandag d. 15. december fernisering på byggerierne fra deres deltagelse i Bydetektiverne. Ferniseringen inkluderede både tale ved eleverne fra 4A og musik på saxofon og guitar ved to af eleverne fra 6A.

Flere af eleverne i 6A har derudover skrevet beretninger om deres oplevelser ved at deltage i Bydetektiverne, og det er der kommer mange interessante vinkler på. Beretningerne kan downloades enten enkeltvis eller samlet. 

Udklip fra beretningerne:

”Det var bestemt ikke nogen hyggetur, det var hårdt arbejde, man skulle høre på gamle historier om byen og hvor de bestemte gader lå og hvem der boede hvor.”   (Ukendt forfatter)

”Ordet ”Oase” får mig altid til at tænke på Mindeparken om foråret, så du kan godt se forskellen mellem Mindeparken og så den der baghave, ikk’ ?”   (Gustav 6.A)

”For cirka to uger siden havde vi sådan nogle designere på besøg i klassen. Vi skulle lave forskellige rum ud af pap. F. eks. Tomrum, oase og mange andre.” (Sofie 6.A)

”Vi stoppede også ved en gammel købmand for at dufte og som vi alle sagde bagefter, så duftede der jo af købmand. Den duft som vi udrydder, jo flere storcentre vi bygger.” (Cecilie 6.A)

 Beretningerne enkeltvis:

Annes beretning

Byturen – af Gustav

Byvandring – af Ulf Fabian

Byvandring – af Nadia

Byvandring – ukendt forfatter

Byvandring – af Julie

Byvandring i Øgaderne – af Viktor

Emils beretning

Johannes beretning

På byvandring – af Anna

Rum ud af pap – af Sofie

Silkes beretning

Turen i Øgaderne og designet i klassen – af Eva

Turen som bydetektiv – af Cecilie

Vandringen – af Peter

Beretningerne samlet:

6As beretninger (samlet zip-arkiv)